Om oss

Boom Interior erbjuder design & akustik på just dina villkor

Måttbeställ bords-, golvskärmar, takabsorbenter helt efter dina specifika behov. Vi vet att ingen arbetsplats är den andra lik. Vi vet också vikten av variation och valmöjligheter, vilket återspeglar vårt breda sortiment.

Boom Interior strävar efter att hela tiden ligga främst när det gäller produktutveckling och innovation, vilket gör att våra produkter finns i en mängd olika tyger, färger och material för att passa in i just din unika miljö.

Ladda ner vår digitala produktguide, som förutom vårt sortiment även innehåller inspiration, inredningstips och förslag på hur du bygger upp en effektiv ljudmiljö.

Ladda ner vår digitala produktguide, som förutom vårt sortiment även innehåller inspiration, inredningstips och förslag på hur du bygger upp en effektiv ljudmiljö.

Vår yttersta ambition är att leverera design med högsta kvalitet till marknadens bästa priser. Dessutom har vi korta leveranstider. I vårt erbjudande hittar du såväl standardprodukter som specialanpassade lösningar, utvecklade i samarbete med välkända designers. Kvalitetskänsla genomsyrar allt ifrån sömnadsarbetet till träproduktion och stål-/ rörprofiltillverkning – och på Boom Interior sätter vi alltid miljö, hållbarhet och innovation i fokus.

Boom Interior finns för dig som ställer extra höga krav på design och funktion inom kontor och offentlig miljö. Vi arbetar själva i en optimerad ljudmiljö och förstår därför hur viktig den är för dig. Våra produkter är väl genomtänkta och kan enkelt integreras i olika rum och efter vitt skilda förutsättningar. Vi förenar design, funktionalitet och hållbara material – och det är genom den unika mixen som vi utformar arbetsplatser som ökar arbetsprestationen och får medarbetare att trivas.